Finisaje de calitate cu posibiliatea de alegere - MUTARE IMEDIATA !!!

Toate apartamentele se predau „la cheie” cu finisaje de calitate, centrală proprie de apartament, uşă metalică la intrare, uşi interioare, ferestre din PVC cu geam termoizolant, gresie și faianță în hol, bucatarie și balcon, parchet, zugrăveli lavabile, obiecte sanitare, calorifere, prize și întrerupătoare.
Oferim posibilitatea ca beneficiarul să propună și să aleagă finisajele dorite!

Pereții exteriori ai clădirii vor fi realizați din zidărie de cărămidă de 35 cm, cu termoizolație din plăci de polistiren de 10 cm grosime protejată cu tencuială decorativă siliconată. menită să asigure împreună performanțe termice superioare, specifice clasei energetice A.

Închiderile exterioare includ uși de exterior și fereastre din PVC cu 5 camere termoizolante, geam termopan Float Low-e cu control solar, cu ochiuri fixe și mobile, având deschidere pivotantă și basculantă. Terasele și balcoanele vor fi finisate cu gresie. Ușile de acces în apartamente din casa scării vor fi metalice prevazute cu sistem antiefracție.

Pereții despărțitori dintre apartamente vor fi realizați din cărămidă de 25 cm, iar pereții interiori din apartament sunt din cărămidă de 15 cm, la care se adaugă aproximativ 3 cm de tencuială, glet și vopsele lavabile, asigurând astfel o fonoizolatie ridicată. Bucătăriile vor fi livrate în format închis. Pereții din băi vor fi prevăzuți cu finisaje din placaj ceramic și vopsea lavabilă. Structura de rezistenţă este realizată pe cadre (stâlpi şi grinzi) şi diafragme din beton armat conform normativelor actuale. 

Finisajele interioare vor include pardoseli din parchet în dormitoare și camera de zi și gresie porțelanată în holuri, băi și bucătării cu posibiliatatea alegerii culorilor şi nuanţelor. Faianța în baie va fi pe înălțimea de 2m. Băile vor fi echipate complet cu obiectele sanitare.

Instalaţiile electrice cu aparate modulare. Apartamentele vor dispune de încălzire prin centrală termică murală Ferroli și calorifere din oţel. Instalaţiile termice şi sanitare sunt achiziţionate de la furnizori de prestigiu.

În exterior clădirea va dispune de spații de parcare, alei pietonale și zone verzi amenajate.