Apeductului Residence - un loc numit acasă - TE POTI MUTA ACUM !!!

O viaţă impliniita implică întotdeauna o casă în care să-ţi trăieşti viaţa alături de cei dragi. Atunci când alegi locuinţa cel mai important este zona unde alegi să locuieşti, ce facilităţi ambientale, comerciale şi recreere oferă și, cel mai important, cum este construit şi confortul oferit.

Tu alegi unde să locuieşti şi cum să trăieşti
Ansamblul rezidenţial Apeductului Residence este construit în partea de vest al capitalei, la mai puţin de 500m de complexul comercial Militari Shopping Center şi Metro Militari. Accesul se poate face direct din Bd. Iuliu Maniu sau din Comuna Chiajna şi aveţi acces uşor şi rapid către autostrada A1 Bucuresti-Pitesti şi Centura Bucureştiului. În imediata apropiere există centrele comerciale Auchan, Praktiker, Metro, magazine Mega Image,restaurant fast-food Mc Donald’s şi Kfc, piscine, grădiniţă, şcoală, cabinete medicale şi veterinare, farmacii, restaurante, club sportiv, benzinării, staţii R.A.T.B. (178, 138 si R430) şi Maxi-Taxi. cu alte cuvinte, ansamblul de locuinţe Apeductului Residence vă oferă toate facilităţile pentru a avea o viaţă frumoasă într-o locuinţă confortabilă.


 De ce ai alege să te muţi într-un imobil din ansamblul rezidenţial Apeductului Residence?

 Motivul este ca ansamblul de locuinţe Apeductului Residence  este un loc în care merită să trăieşti, există o mulţime de avantaje pe care le poţi avea locuind într-un apartament nou construit de noi, modern, spaţios şi  luminos, cu finisajele dorite de cumparator. O clădire modernă trebuie să fie mai mult decât frumoasă.  Ea trebuie să şi fie concepută architectural astfel încât să aducă beneficii celor care urmează să locuiască în ea, loc de parcare, geamuri cu  tâmplărie de înaltă calitate, băi şi bucătării cu gresie şi faianţă de foarte bună calitate, camere cu pardoseli din parchet modern şi durabil,  balcoane spaţioase unde poţi petrece momentele de relaxare.

Este o zonă rezidenţială unde ai totul la îndemână: nu mai trebuie să îţi faci griji pentru mijloacele de transport în comun, ai staţii de autobuz, ai toate utilităţile asigurate, apă, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV şi fibră optică.

În ansamblul de locuinţe Apeductului Residence îţi asigurăm tot confortul unei vieţi împlinite!